Earth hour

Någon mer som jag glömt bort det?? Haha här sitter vi med lyset och musiken på högsta volym hos Jennifer :) Blir utgång senare!


Jag är en "Independent women"

Hej på er sötnosar och fuckers!

Nu ligger jag här och chillar och är glad att jag lyckades skruva ihop sängen med sängbenen alldeles själv ;D stod på beskrivningen att man skulle vara två, men stark som jag är så gick det galant ensam!! ;) En jobbarkompis målade mina tråkigt träfärgade ben i vitt och nu väntar jag bara på den antikvita sävggaveln han bygger till mig! Kommer nog bli riktigt fint när det är klart! Har sovit med resårmadrassen direkt på golvet sen jag movade hit till nya lyan i januari :I

Blev en mysig kväll med massor av tjejsnack, hemmagjord pizza och snacks tillsammans med mina brudar Emily & Wikman :) Sånt behöver man verkligen ibland för att bara prata av sig med någon som verkligen förstår sig på en :) tack för ikväll flickor!

Blev en rundtur på stan i eftermiddags och med mig hem fick jag bland annat; en inbokad tid för synundersökning för linser så jag kan beställa nya bruna :), en fladdrig T-shirt, solbrillzz och trosor :)

My look for today: håret är mina egna lockar som jag bara låtit falla genom att låts håret självtorka (:

Kram på er!


Finn ett FEL!!!

En del har nog stört er rejält på det och en del andra kanske inte ens har lagt märke till det...
Men ser ni inte FELET i min tatuering? Ja, preciiis!! "Believe" stavas väl ändå inte "Belive"..

Snackade med tatueraren idag och han sa att det skulle gå att fixa så får hoppas det blir betydligt bättre!

Om nu NI stör er på det, hur mycket tror ni inte jag gnällde över det då?? Jag som är så sjukt jäkla noga med rättstavning och allt vad det heter!


Halvfärdigt projekt

Som jag lovade er så skulle jag uppdatera i slutet av månaden om mitt "lilla" projekt ;) Idag är det dock halvfärdigt!! Bild kommer senare, jag lovar!

Det är i allafall en sak jag kommer få bära med mig resten av mitt liv :S hehe!


Dålig update..

Sorry för dålig update :( Måste skärpa mig!! Men har tyvärr inte haft någon lust senaste dagarna att skriva :P

Nu blire en promenad med Sara! Kom precis hem från Carper Ink, min syster ville ha med mig som sällskap då hon skulle tatuera sig och så fint det blev sen också!! :)

Jag och siss kom fram till att vi ska göra en likadan bakom örat, när det blir får ni se sen ;)

Måste kila och nöta Sara nu! Hörs :)


Sockerkick innan sängen??

Är ni lika dumma som jag och fortfarande gillar det där riktigt kladdiga i botten av glaset som brukar bli innan man blandar ihop mjölken med O'boy-pulvret? Jag kan ibland bli sjukt sugen på bara det där kladdet, haha jag kommer aldrig växa ifrån det "buset" att sitta och blanda några teskedar O'boy med bara en liten gnutta droppe mjölk!
Dum som jag är sitter jag och trycker i mig det här precis innan jag ska sova, haha!

Hur som helst kom jag nyss hem från Emily och hennes nya lya. Vi var ut och käkade i Köping på Kirin, riktigt gott! Hjälpte henne senare att få i ordning i garderoben med näsan alla kläder. Åtminstone de son gick in ;)

I förmiddags fixade jag och finslipade i det sista inför mitt "lilla projekt" ;) Son sagt, mer om det i slutet av månaden.. Alltså nästa vecka!!

Jag och Emily på Kos -11 <3


Weekendresa?!

Jag är sjukt sugen på att åka iväg någonstans över påskhelgen!! En weekendresa eller vad som helst! Vill bara komma bort från vardagen lite när man ändå har fyra dagar ledigt från jobbet då :) Om man kanske ska höra med D om han och jag ska hitta på något kanske?

Vad ska ni själva göra under påsk? :)


Skattåterbäring

Snart är det jobbet som kallar! Jag har precis ätit en soppa jag kokade ihop som blev riktigt god! :)

Har försökt kolla in deklarationen nu på morgonen, men såklart har det varit något fel på skatteverkets server hela förmiddagen så man inte kunnat kolla! Får se om man får tillbaka några cash i år.. Förra året betalade skatteåterbäringen en utlandsresa för mig :D Hoppas lika i år!!

Nu har jag och D tyyyyp lovat varandra att söka in till universitetet/ högskolan i höst! :) Får hoppas att vi båda kommer att komma in bara!!


Det stör mig så enormt!!

Gick en sväng till affären för mitt kylskåp behövde fyllas på med bland annat lite frukostvaror så som fil, pålägg och juice!

På vägen till affären möttes jag av en yngre tjej som var ute och gick med troligtvis (?) sin mamma och spädbarn som låg i vagn varpå mamman (?) tände en cigarett och jag tydligt kunde se röken blåsa in i vagnen hos det oskyldiga lilla knytet :(( usch!! Sånt där berör mig verkligen in djupt i hjärtat!! Hur tänker NI kring rökning i närheten av barn i största allmänhet? Själv tycker jag det är sååå fruktansvärt respektlöst och egoistiskt och framförallt äckligt!! Jag vill gärna veta vad ni andra har att säga kring detta, även ni rökare är välkomna att tycka till!


Vad vet ni om mig?

* Jag är lite smått beroende av att sköta om mitt hår och endast använda hårvårdsprodukter köpta från en frisör!

* Jag verkligen älskar att sola! Både i solarium och ute i solen! Man blir så pigg och får sån energi av det ;)

* Jag avskyr lukten av cigarettrök!!

* Jag är sjukt pedantisk av mig! Speciellt när jag vet att det ska komma folk på besök.

* Jag är laktosintolerant.

* Jag är född i Gävle men är numera bosatt i lilla Arboga i Mellansverige.

* Jag är extremt höjdrädd - jag kan ibland skaka om benen när jag står på en stol!!

* Jag är lite av en shopaholic - går helst inte hem tomhänt när jag gått på stan!

* Jag gillar färsk ananas, men däremot avskyr ananas i burk!!

* Jag har aldrig sökt ett jobb, jag vet knappt hur man gör!??

* Jag har haft svår acne förut som jag fick hjälp att bota hos en hudläkare.

* Jag stör mig rejält på särskrivningar!

* Jag hade en svår uppväxt..

* Jag får panik när mina läppar/ händer är torra och jag inte hittar någon salva!!

* Jag får oftast små ångestattacker om tex mobilen inte ligger där den brukar!!

* Jag stressar jämt upp mig för småsaker..


Bilen

Sitter i bilen på G mot ett möte på jobbet. Unni på jobbet ringde mig under frukosten och frågade om jag skulle dit och det var ju tur att hon ringde för jag hade totalt glömt bort det!!


Pardeyy!

Party hos Andersson nu :) Kom dock på att det tydligen är 40+ på Källarn ikväll.. Suger hårt!! :(((

Sorry att jag varit så dålig på att uppdatera nu idag, men det har varit fullt upp hela dagen med att bland annat förbereda inför ikväll och även varit i Frövi med älsklingen och hälsat på mamsen och Håkan :)

Shoppade mer än jag skulle ha gjort igår när vi var på Marieberg! Haha sååå typiskt mig! Blev ett par jeans med slitning, ett par leggings (som redan gått sönder :// ) och en del småsaker..

Jeansen på bilden är de jag köpte, de komme från Gina Tricot -399kr :)





Mot Öret!

Är på väg till Örebro med syster och Flisan nu för att köpa present till lillsyrran!


Extrakonsert!!

Fick tidigare idag reda på att Avicii ska ställa upp och göra en konsert som kompensation för den 2 Mars som blev inställt!!! :D 1 Juni kommer i alla fall jag vara på plats riktigt TAGGAD på nytt!
Härligt säger jag bara!!!!


Vardagstråk

Har jobbat, handlat och varit duktig och åkt förbi återvinningen med skräp.. Såntdär nödvändigt som ändå måste göras om dagarna..

Om jag kanske skulle ta mig i kragen att käka något lättare och sen dra och simma några längder och en solning på det? :) Japp! Det tycker jag!!

Hörs sen!!


Dubbelfika

Först efter frissan blev det en gófika med Emily, sen vare hennes tur att sätta sig i stolen och bli klippt! Vi har samma trevliga frisör :) alltid lika kul att gå dit! Ser redan fram emot nästa besök då jag ska bli lite ljusare i ruffset inför sommarn!

När vi fikat så gick vi in på Guldstaden för att se om jag skulle hitta någon Pandora berlock för presentpengarna jag fick av mamma, mormor & morfar när jag fyllde år. Jag hittade en fin säkerhetskedja för 895kr som jag ska fundera på ett tag till innan jag slår till och köper den!

Drog in på JC en snabbis och köpte en present till Linn som fyllde igår :) fick bli ett presentkort sådär i sista minuten! Jag hade ju redan ringt och sagt att jag "snart kommer" innan jag ens köpte presenten.. På vägen till bilen från Emily slog det mig att jag inte ska komma på födelsedagsfika tomhänt så därför fick det tyvärr bli ett trist presentkort, ja, ja det är bättre än inget men håll med mig om att det inte är kul att ge bort!? Fast som sagt är det ju tanken som räknas ;) Linn bjöd på två olika tårtor, måste säga att Yasins chokladtårta var supergod!! Tack för fikat!

Nu blire snart sängen som gäller, som vanligt ska jag upp vid 4.30 imorgon..

See yaa!


Frisören

Sitter hos frissan och väntar på min tur nu. Ska bli sååå skönt att bli av med det slitna!!


Vårkänslor!

Våren är på ingång! Tack och lov slipper man snart skrapa rutor på bilen och köra i halkan!

Fick bli en promenad med cykeln till macken för att fylla i luft i däcken på väg till gymmet. Nu har jag tagit min första av säkert väldigt få cykelturer i år! Jag gillar ju verkligen inte att cykla, men det känns härligare än bil i det här vädret så får helt enkelt ta mig i kragen att försöka ta cykeln istället för bilen! Det blir ju dessutom som en liten uppvärmning inför gympasset!

Nä, nu blire lite käk sen får det nog bli en sväng till solariet innan duschen och sängen kallar på mig!


Liten idé

Nu sitter jag och gosar ner mig i soffan med mina underbara små katter och kollar lite halvt på tv medan jag pratar med mormor, (som dessutom är en av mina största läsare) i telefonen.

Dagen och även helgen slutade bra med en god Tassimo Chai Latte här hos mig med Jennifer A. Trrrevligt!! Hon hjälpte mig komma igång och ge mig inspiration till en idé jag har, mer om det senare i månaden då jag säkert är klar och ni får se slutresultatet! Jag lovar att göra en uppdatering då!! :)

Nu ska jag snart sova, ska bara ringa älsk och byta några ord!

Godnatt!


Fyndet

Här är dagens inköp och fynd! Endast 99kr! Nöjd tjej jag är :)

Blev faktiskt i strl 40 eftersom jag vill ha den slapp och kunna röra mig i den. Jag tröttnar aldrig på det där materialet helt enkelt, tror jag redan har fyra liknande som hänger i min lilla closet ;)


Minishopping

Är i Köping nu och har precis kramat Linda hejdå. Hoppas du får det toppenbra där nere!! Kommer tänka på dig :).

Just nu sitter jag utanför en toalett och väntar medan syster byter kläder på lillstumpan. :)

Var in på H&M en sväng och där hittade jag en snygg skjorta i just mitt material - viskos, som är så typiskt mig! Bild kommer sen!


Loreen

Såg på Mello med Incus, Sara och Fredrik. Vi hade det riktigt mysigt med tacos och inte nog med det serverade Fredrik marängswiss också!

Helt rätt låt vann, eller vad tycker ni? :D Jag röstade till och med två gånger, haha!

Imorgon ska jag upp i tid för att ta en farvälsfika med Linda, Jennifer och min syster för att säga hejdå till Linda som flyttar ner till sin pojkvän i Berlin imorgon.


God natt alla ni underbaringar! :)


Vi äro små fiskar vi..

Blubb Blubb!

Fredrik fick äntligen träffa mig, sin favoritbloggerska :) haha! Kul att träffa en av sina ickeläsare! Han tycker inte bloggar fyller någon funktion förutom att skriva av sig, men han gick i alla fall med på att vara med på en bild :)


Freeeedag!!

Äntligen är du här, efterlängtade fredag!!

Har hunnit med en hel del på förmiddagen innan jag skulle åka iväg till jobbet. Jag har både tränat, lagat lunch, städat och varit förbi systemet. Ikväll blire fest för Sara som fyllde för ett tag sen! Kul kul :)

Nä nu måste jag dra in på jobbet, hörs ikväll!!


Draw Something

Jag trodde inte det skulle vara så beroendeframkallande som det uppenbarligen är.. Har precis börjat spela och nu sitter jag helt fastklistrad med telefonen i högsta hugg!!


Hoppa av?

Sitter hos Jennifer A och fikar och snackar lite skit ;)

Härligt och ses igen efter någon vecka!

Nu har jag tänkt i någon vecka hur jag ska göra med min mattekurs som jag ligger aning efter i och som jag dessutom inte behöver ha som merit för att komma in på det jag vill i höst. Jag läser ju endast matten för att få in själva mattetänkandet inför höstens kurs :) så ja, jag funderar på att hoppa av eftersom den känns onödigt tidskrävande om jag inte ens behöver ha kursen... Varför ska jag lägga ner tid på den när jag i stort sett ska läsa samma sak i höst och lägga ner 100% på det än att jobba samtidigt och stressa som jag gör nu helt i onödan...


Tisdag

Sitter på matrast nu, vid förra rasten fick vi semla :D satt inte fel!!

Tidigare idag hoppades jag på att det skulle finnas en tvättid till senare i veckan för jag hade ett högt jäkla berg, typ Mount Everest?? med massa tvätt så tänkte det var dags att ta tag i högen.. Som tur var fanns en tid redan i morse så jag hann med fyra maskiner!!

Mellan tvättningarna hann jag iväg till affären och handlade lite och har även lärt mig, eller snarare repeterat på linjära funktioner och hur man räknar ut riktningskoefficienrerna bla bla bla.. Kanske aningen ointressant, men det är hur varje förmiddag hela veckan ser ut för mig, suck vad jag längtar till helgen!!


Måndag

Vill bara meddela er som var nyfikna; Incus är återfunnen!! Haha det hade blivit någon miss i kommunikationen i morse om var hon skulle befinna sig på jobbet så hon var på fel ställe fast hon själv fått info om att vara just där hon var, haha invecklat det där!

Hade varken någon Karius eller Baktus som bodde i mina tänder :) ilningarna jag varit orolig för att de varit något hål var bara orsakat av att jag borstat sönder tandköttet vid den tanden. Fick bli tvungen att investera i en ny mjuk tandborste :). Btw, den är rosa!

I övrigt har min dag varit bra, dock lite negativa tankar om helgens incidenter...

Nu befinner jag mig på donken med solstålarna Sara och Incus :)



Fullspäckad måndag

Vaknade först vid sju i morse då Incus mamma ringde och väckte mig haha helt yrvaken! Mer får jag veta sen varför hon var orolig över var Incus befann sig, spännande!

Kom på att jag ska till tandläkaren vid 14 så ringde min chef och frågade om det ens var någon idé att börja jobba vid 13.. Vi skulle tydligen ha nåt "krismöte" IGEN vid 12.30, så får väl ta mig i kragen och ta mig dit och delta en stund i varje fall!

Tror jag har något litet hål i en tand i överkäken.. Den ilar jämt när jag sköljer med kallt vatten, lets see vad tandläkarn har att säga om det sen! ;)

Nu blire plugg en halvtimme innan jag måste dra till mötet på jobbet. See yaa!


Taggar Avicii

Är på förpärla i Tullinge med härliga pojkar och Emily :) Sååå kul att träffa två av dem första gången igen efter Kos-resan i somras :)

Nu har festen förvandlats till en frisörsalong dock ;D


Tidig morgon

Godmorgon allesammans :) Nu har jag precis brett klart mina smörgåsar jag ska äta till frukost när jag kommer till jobbet och nu blire att borsta tänderna innan man ska åka iväg :)


RSS 2.0