Hinna göra innan jobbet




Jag känner alltid ett motstånd att gå upp på morgonen när jag har massa tråkiga saker att göra innan jobbet när jag egentligen har sovmorgon... Men måste det göras så måste det!!

45 år kvar

Har lite att berätta idag som handlar om äldre folk. Kan börja med att berätta det jag hörde idag i väntrummet när jag var på vårdcentralen i förmiddags..

Två äldre herrar satt och pratade varpå en yngre man kom fram och pratade med dem. Jag förstod det som att de tre kände varandra sedan tidigare.. Hur som helst när den yngre gick iväg igen började de äldre herrarna uppskatta den yngre mannens vikt, varpå den ena herren sa "-Han är rätt tjock, det är han" när den yngre bara gått iväg ca två meter. Det komiska i det hela var att de två äldre inte hade en tanke på att vi som är yngre har vanligtvis bättre hörsel än äldre. Den unge mannen ropade tillbaka "Du, det där hörde jag allt!" skämtsamt som tur var :).




Jag satt där för mig själv och flinade till den yngre mannen och det var så kul att när mannen sedan vände ryggen igen så sa de äldre till varandra "-Det där skulle jag aaaaldrig ha hört på det avståndet!" Haha, det där ögonblicket gjorde verkligen min dag!


Inte nog om äldre.. Efter läkarbesöket tog jag bilen till blomsterhandeln och köpte en jättefin blombukett från alla oss jobbarkompisar till Arne på jobbet som går i pension. Tänk så tomt det lär bli utan Arne som jobbat där i ca 39år.. Syns inte alls på honom att det är dags att lägga jobbet bakom sig, så frisk som han är.

Tänk om jag redan nu kunde veta hur pigg och kry jag är om 45år då jag går i pension!! Haha lite lång tid kvar..

Bilder från Pluto 26/11

Haha checkade in Plutos hemsida och hittade den här bilden på förstasidan!!


De andra två fanns också med på deras hemsida. 


Sanna, Jag, Camilla, Jennifer och Emily


Hela gänget


Jag & Emily

Biokväll

Sitter på universitetet i Örebro med Incus nu och har precis bokat biobiljetter. Vi tänkte se en film som heter "In time". Ingen av oss vet egentilgen vad den handlar om och vi orkade inte titta på trailern. Vi valde helt enkelt bara bästa första filmen som jag inte sett ännu. Incus blev nämligen så trött på att jag redan hade sett alla filmer hon gav som förslag. Jag har nog vart på bio lite för ofta den senaste tiden.


Först "Johnny English rebourne" för cirka en månad sen, sen "Immortals" för två helger sen och sist men inte minst "Twilight: breaking dawn" förra helgen.


Men innan vi ska på bio tänkte vi åka till Marieberg och shoppa lite julklappar och födelsedagpresenter, och så måste vi äta förståss. Äta bör man annars dör man, som man brukar säga.


Puss & Pill ;)

Julabstinens!

Eftersom jag inte kommer fira en riktig svensk jul hemma i Sverige i år så kände jag att jag hade en bra anledning till att bryta min årliga tradition att julpynta på 1:a advent.. Jag var såå sugen att få känna julmyset nu :) Köpte en ny jättestjärna till vardagsrummet idag på Maxi, passade utmärkt! Hoppas bara den kommer passa i nya lägenheten sen bara! (Flyttar ju i januari).



Igår efter att jag jobbat så hämtade jag upp Emily på hennes jobb och sen drog vi till Erikslund i V-ås och handlade present till bästa Wikman som ska firas på lördag. Tror nog hon kommer bli en glad chey av presenterna! Hoppas det i alla fall!!



Köpte inte så mycket till oss själva, jag kände mig lite halvsjuk -tung i huvudet, varm och mosig i hela kroppen och inte alls så shoppingsugen.. Men blev åtminstone en ny puderborste, min försvann i lördags på krogen tror jag (?).

Blev även en ny laddarsladd till min Xperia för kattfan har tuggat sönder min förra.

Känner faktiskt mig lite dålig fortfarande men jag ska kämpa på en sista dag på jobbet i morgon sen jäklar är det helg!!


Sorry, orkar inte lägga upp bilder idag.. Får bli en hög med bilder en annan dag istället. Jag lovar!



Godnatt på er! <3

Första julklappsfyndet!

Drog till Dollarstore efter jobbet idag.


Såg massor av fina julsaker!! Kunde faktiskt hålla mig undan dem haha!


Men köpte däremot årets första julklapp som blir till min lillasyster :) Visst är det kul att hitta saker när man inte ens är ute och letar efter något speciellt? :)


Jag tror hon kommer bli glad för den här klappen, för den bockar nämligen av två saker samtidigt på hennes önskelista trots att det bara är en enda pryl jag köpt. Fundera på det du Amanda! ;)


"Var nyss ute och solade" haha som jag tänkte skriva! Lite trött efter dagens bestyr..





Sådär brun var jag på Kos i somras (: Glad att jag har så himla lätt för att bli brun och inte bränna mig!

Jag solade nyss solarium, ni vet.. bättrar ju på brännan till om en månad då jag förhoppningsvis ligger på playan någonstans i Florida och steker fläsket ännu mera ;)


Försov mig till 5.05 imorse pga att min käre katt Diva låg och sov på min mobil och stängt av snoozern åt mig. Hann dock till jobbet i tid ändå. Fick slänga på mig första bästa kläder och borsta tänderna i högsta hugg sen bar det snabbt iväg mot jobbet i min lilla röda fara ;).


Bilder sen igår

Jennifer :) Nåt fel med min kamera så det blir vita fläckar på bilderna ibland :(

Jag. Fick order från Linnéa att puta med läpparna och göra nåt med handen.. ha ha!
Linnéa & Jag :)
Jag fick en pappersrosett i håret. Min nya stil enligt Jennifer ;)

Vinkväll

Sitter hos Jennifer A och dricker drinkar och pratar massa strunt med henne och Linnéa och har det riktigt trevligt! Var så längesen sist vi tre umgicks så vi har en del att prata om :).


Bilder kommer nog imorgon om jag har tid. Då ska jag ju till Södertälje till pojken min och festa med han och hans vänner på kvällen. Har verkligen saknat honom så himla mycket hela veckan så ska bli så skönt att få träffas igen! <3




Om man inte har nå´t jobb skaffar man sig det

Trött som jag var när jag kom hem från jobbet passade det mig bra att bara sätta mig här vid datorn och ringa upp min pojke över skype och småprata lite.

Min käre katt Shakira tyckte dock inte det var dags för mig att sätta mig ner och ta det lugnt inte, hon skapade jobb åt mig... Hon hade nämligen nyss ner en blomkruka framför ögonen på mig som jag fick städa upp med en suck.


Det roliga var att mitt lager med nya krukor är nu slut och jag konstaterade med smilgropen i fejjan att det är dags att kanske fylla på det lagret igen! Alltid bra att någon kruka till övers när man har busiga innekatter som inte kan hålla tassarna i styr jämt! :)


En ungefär ett år gammal bild på Shakira när hon var kattunge



Lunchbloggning

Hann iväg på en liten promenad till solariet nu på förmiddagen också! Måste försöka bygga på en bättre bränna inför USA-resan i jul så jag inte bränner mig ordentligt där sen.


När jag ändå var ute och gick passade jag på att gå förbi affären och köpa potatis till lunchen jag lagar nu. Det blir mormors recept på laxfilé med potatis och stenbitsrom. Hoppas jag lyckas lika bra som mormor!!

Några tips

Har inte gjort så mycker mer än att ha varit på jobbet idag. Det enda är väl att jag gick och handlade på förmiddagen innan jag började jobba. Jag försöker slippa undan bilen så mycket jag kan bara för att jag ska gå så mycket som möjligt. Faktiskt är anledningen inte den att jag ska komma i form bara för jag väljer bort bilen, utan vi har en stegräkningstävling på jobbet och jag försöker skrapa ihop så mycket som möjligt på minsta lilla smågrej. Duktig känner jag mig i alla fall! Får hoppas på att jag är lika duktig när tävlingen är över också :)..



Det är förresten en del som brukar fråga mig om jag använder någon speciell hudvårdsserie till ansiktet efter att jag slutat äta Roaccutan (medicin mot acne).




Både min foundation, mitt puder och sedan en 3-stegs system av rengöringsprodukter har jag från Clinique.
Jag har även någon scrubcreme och andra smågrejer som inte används dagligen, men som också är bra! Men sedan jag började använda 3-stegs sytem-produkterna så kan jag nog aldrig sluta med dem!
De finns i olika formulor (eller hur man skriver??) så det ska passa till alla olika hudtyper. Jag använder den för torr hud fast jag egentligen inte är så torr, men den passar bäst i alla fall och jag blir såå himla len.
Haha nu låter det som att jag försöker marknadsföra Clinique, men jag är verkligen nöjd med deras produkter och det är ju så kul när man hittat något som passar så bra och som man är nöjd med!


Äntligen kommit igång igen!

Då har jag åter igen tagit tag i skrivandet här på bloggen igen. Det tog allt tid, men jag har känt ett tag nu att jag saknat att skriva av mig lite :).

Lärde mig faktiskt så sent som igår kvälls hur man ändrar i kod- och stilmallen här på blogg.se. Det var jag och Emily som hjälptes åt och göra en enkel och tillfällig header och bakgrund till bloggen igår :).

Jag har verkligen varit kass på det där med Header och allt vad det nu heter!  Med tiden ska jag väl ta mig an och bli bättre på photoshop så jag får min bloggdesign mer personlig och ännu snyggare. Tänk på att det här faktiskt var mitt absolut första försök!! Får duga tills jag blir bättre på det där..


Eftersom det tagit mig mer än ett år att komma igång att skriva igen så tänkte jag att det hänt så pass mycket sen sist att jag inte orkar rabbla upp allt, men jag kan lägga in ett inlägg sen och skriva de största händelserna i kronologisk ordning om vad som hänt hittills det här året :)



Emily & Jag - Gävle, sommaren 2011 (hennes favvobild på henne och mig för övrigt).



RSS 2.0