SPELKVÄLL

Om du inte redan gör det så tycker jag du borde checka in på min Instagram och bli en follower ;)

Jessicabjuhr heter jag där.

Nu ser vi på Sverige- Italien hos Sara & Fredrik, senare blire spelkväll!


Uppfräschning

Förlåt för så extremt dålig uppdatering på de senaste dagarna.. :/ jag kan inte klaga på att jag varit upptagen med en massa för det har jag inte varit. Jag har bara inte haft någon lust att blogga, tyvärr :/

Nu sitter jag för övrigt hos frissan och väntar på min tur, hon skulle bli lite sen idag så därför fick jag tid till att skriva lite! Troligtvis blir det lite ljusa slingor + en klippning idag! Måste ju fräscha upp och ljusa till håret lite inför sommaren! Egentligen trivs jag ju bäst i mörkt hår men det känns så bortkastat med att färga det nu inför sommaren när solen ändå bleker ner det.

Vad brukar ni köra på för hårfärg till sommaren? Tänker ni som jag eller kör ni på mörkt ändå?


JENNIFER x3

Ni kanske undrar varför jag alltid säger efternamnen på Andersson, Wikman och kallar min syster Jennifer bara för syster.. Det är just för att alla tre heter Jennifer och om jag skulle säga att idag träffade jag Jennifer, sen imorgon träffar jag henne igen och även på kvällen IGEN.. Då kanske ni som inte känner till alla dessa Jennifer tror att jag bara har en enda vän vid namn Jennifer haha!

Hur som helst träffade jag Wikman & Abdersson idag på en minishoppingrunda och för lite käk här i Arboga idag, därefter åkte jag till min syster och hälsade på och lämnade även lite bebiskläder jag köpte idag till lilltjejen.

Nu väntas sängen! Sov så gott allesammans!


PÅ G HEM!

Hade det superbra i paradiset ;)


GELÉNAGLAR

En vän var här nyss och hjälpte mig att fixa naglarna med gelé. Jag tänkte att eftersom de bara går av och är så tunna och korta hela tiden så kan det ju absolut inte bli värre än det redan var med bara en förstärkning och det blev det ju heller inte! :)
Tack för hjälpen! Jag hoppas bara nu på att mina egna naglar kommer växa ut mera så det blir ännu snyggare nästa gång!


GODMORGON

Sitter ute på ballen och käkar frukost i morgonsolen, och den värmer på ganska så bra! Hääärligt! Låt nu detta sommarväder stanna! Men har dock hört rykten om att det ska bli snö i helgen och då ska jag iväg på kryssning..

Ska väl pallra mig ner till tvättstugan snart igen och därefter till banken och ta ut kontanter så jag klarar mig över helgen.. Slarvade ju bort mitt bankkort på krogen i måndags haha duktigt gjort Jessica! Får inte ett nytt förrän kanske tidigast på tisdag.. Måste ligga nåt jäkelskap i det där att jag just nu när jag ska iväg på kryssning och skit ska behöva gå runt med kontanter!!


FRÅGESTUND

Fråga vad ni vill så svarar jag senare som i ett blogginlägg på era frågor!


RSS 2.0