Frusen katt

Här sitter jag på mitt rum och ska precis ta och plocka undan, bädda sängen och snart hänga tvätt när man hör sin lille kissekatt ligga bakom soffan intryckt invid elementet som nyser. Han har fått snuva, vilket inte är så konstigt när han springer ute i 16 minusgrader!

Jag fixade en liten handduk som han får ligga på där bakom. :)



Alla "måsten"

Ska nu gå ner i källaren här hemma och tvätta. Får bli en "hemmadag" idag har jag bestämt mig för. Har nyligen klätt på mig ett par mysbyxor och en helt vanlig långärmad tröja. Ska bli rätt skönt att få allt gjort som legat och väntat på mig, haha!

Öm i armen..

jag stannade hemma från skolan idag. Jag var så himla öm i armen och illamående i morse när jag vaknade så det fick bli en hemmadag.

När jag ändå är hemma får jag väl ta och passa på att göra lite nyttiga saker som att byta sängkläder, dammsuga och plugga lite. Ja, just det!.. Tidigt i morse så ramlade en blomma helt plötsligt ner från fönsterbrädan så jag får ta och städa upp jorden som ligger på golvet också! haha.

Just nu sitter jag och sms-ar syster om att hon borde komma hit och se på idol med oss andra i familjen i morgon kväll ! :). hihi.

Får se om det kanske blir lussebullebak i Skedvi ikväll också, vem vet? :).

Kram på er! / J

RSS 2.0