Supertrött

Jag är verkligen supertrött.. Jobbade mitt ordinarie eftermiddagspass i måndags och tisdags.. Onsdag till idag bytte jag till förmiddag. Jag tänkte det skulle bli bättre att hålla på med flytten hit till nya lägenheten på eftermiddagarna, vilket dock har ledit till att jag varit tvungen att skifta om dygnsrytmen totalt på bara ett dygn så jag har nu sovit endast 7 timmar på två nätter!! 

Flytten är överstökad nu i allafall, därpå ännu mera trötthet.. Nu väntar jag bara på att syster med familjen ska komma och hämta upp mig så vi kan åka och köpa pizza som jag verkligen tycker att jag förtjänar efter en sliiiitiig vecka!! :D 

Nu är syster här på gatan ringde hon och sa.. kanske bäst att gå ut då!
Ha det så bra :) 

Kortfattat

Har tyvärr inte orkat ta tag i skrivandet här än efter att jag kommit hem från USA-resan den 30e December.. Jag har inte helt och hållet kommit i fas med den lokala tiden här i Sverige än.
Bilder från resan kommer så snart jag laddat in dem på datorn :) Dock togs det inte så himla mycket bilder, jag lät Stéphanie ta de flesta med systemkameran istället. 

Nu har jag huuur tråkigt som helst, väntar på att Andersson ska höra av sig.. Och bara för jag säger det så blippade det i min mobil -det var hon! :) Vi ska en fika nu så vi hörs! 



RSS 2.0