Väskan :)

Jag lovade er en bild på väskan som jag köpte igår. Concealern fick också följa med på ett hörn.



Jag lovade ju att lägga upp en bild på det jag köpte igår :).

Väskan (99kr) och Concealern Isadora (75kr), båda från Lindex.

Shopping, Fika och Övningskörning

Hej hej! Då har man nyligen kommit hem från dagens bestyr ! ;) Har inte hunnit blogga tidigare idag.. ^^

Vaknade vid 10 idag och vid 12 åkte jag in till Köping för att träffa Emily innan min övningskörning med trafikskolan. :). Det var verkligen på tiden att träffa henne kände jag för det var evigheter sen!

Vi började med att gå runt lite i affärer och kollade runt lite, egentligen skulle ingen av oss ha något speciellt. Jag köpte mig några ansiktsprodukter på apoteket och inte blev det billigt inte! :O haha! Inne på Lindex hittade jag även en söt svart liten partyväska med paljetter som jag hade tänkt att ha i helgen! (kommer bild sen). Jag köpte även en ny concealer från Isadora. Får hoppas att den är bättre än den förra från Maybelline som tar slut på 1-2 veckor för mig! :O.

Vi fikade inne på Nya där vi satt och babbalde på som gamla tanter på ett kafferep :) hihi så sött det lät som den liknelsen, inte sant? :).

Vid 14.30 gick jag mot trafikskolan för att köra i 80min, vilket gick riktigt bra idag! :). Sussie (körskoleläraren) tyckte att jag blivit riktigt duktig ! *stolt* :).

Jag träffade Emily även efter övningskörningen eftersom pappa skulle kolla på en bil innan han skulle hämta mig. Det var då som jag passade på att köpa väskan eftersom det var lång kö på Lindex när jag hade bråttom till trafiks. innan.

När pappa hämtade mig så åkte vi direkt till V-ås för han skulle in på Jula och Biltema. Jag fick trycka i mig en hamburgermeny från Burger King eftersom de redan hade hunnit käka och jag var jättehungrig!!

Förresten hade jag glömt stänga av min mobil idag under körningen och det ringde två gånger så jag var tvungen att stanna för att stänga av den. Det vat ett dolt nr som ringde i varje fall.. När jag sedan berättade det för pappa hade han hört att det tydligen varit någon försäljare som försökt fått tag i honom på mitt nr. Alltså, mitt nr står på pappas namn eftersom jag var underårig när jag fick min mobil så när en del söker min pappa så ringer de till mig. Det visade sig i alla fall att den där personen hade hört min telefonsvarare: "Jessica Bjuhr kan inte ta emot ditt samtal just nu." När han sedan fått tag i min pappa på hans nr så tyckte den mannen att det var lite komiskt eftersom hans ex-flickvän tydligen hette just Jessica Bjuhr och kom från Lycksele.. Det roliga är att det bara finns två st Jessica Bjuhr i hela Sverige (med mig inräknat) och den andre är jag släkt med! xD. En stor del av min släkt bor runt Umeå och Lycksele, fast jag har dock aldrig träffat Jessica Bjuhr någon gång. Men vet vore lite kul! Haha :).

Blev mycket text som vanligt.. Fy på mig! Jag ska bättra mig på det.. ska ha fler bilder och mindre text. Hur löser vi det? Jo.. jag ska försöka (!) att publicera och uppdatera oftare och sedan ha fler bilder / dag, vilket kommer bli mkt roligare skulle jag tro ;).

/ J


Model lab nästa! :D

Jag är glad idag trots min huvudvärk! :).  Idag när jag kom hem från stan så ringde ett okänd nummer med riktnr från Gbg till mig och först tänkte jag att det skulle vara nåt typiskt reklamgrej.. Sen sade hon i andra änden "Hej, det här är Lena från Model Lab i Göteborg och du har blivit utvald till att komma hit och plåtas helt kostnadsfritt med fyra vänner under en kväll med makeup-styling som ingår. Din vän Filippa Schmidt har sktivit till oss att hon vill att du ska få göra detta!"

Jag blev värsta glad så nu har jag kollat upp vad tåg till Gbg kostar och det visade sig att det inte skulle vara så dyrt. Jag gjorde även en preliminärbokning med Lena från Model Lab den 28 November :). Än vet jag ju inte vem / vilka vänner jag ska ta med mig.. Jag hoppas iaf på en rolig kväll den kvällen! Och tack så himla mycket för omtanken Filippa - det uppskattas verkligen! :). Lena var iaf riktigt trevlig och ha att göra med, hon skulle försöka hjälpa mig med att kolla upp billiga och bra boenden i Gbg tills nästa gång vi ska höras av ! :).

Här är hemsidan för er som tycker det verkar intressant:
http://www.modellab.se



Förövrigt så har jag varit hemma idag och tagit det lugnt och nu ska jag väl snart försöka komma igång med pluggandet. Sååå tråkigt! :O.

Ha det så bra! / J




RSS 2.0