Studenten (!)

Kanske på tiden att uppdatera ? Jag har faktiskt tänkt på det här om bloggen ett tag nu, om man ska eller ska inte fortsätta blogga öht.. Men Jag kom fram till att den kan vara bra att ha kvar om man känner för att skriva av sig lite ;).

Som nu till exempel.. jag har huur mycket som helst som snurrar runt i huvudet på mig. Jag måste helt enkelt släppa det nu. haha! Fast "släppa" kanske inte var det rätta ordvalet, men just för tillfället kanske..

hur som haver så sitter här och funderar på hur man ska se ut på studenten.. Kollat runt lite på olika klänningar och olika former av hår - rakt, lockigt, vågigt, slingat, kort, långt osv osv.. Det finns så himla mycket att välja bland. Jag har ångest! haha!

Någon som känner igen sig?




Bild tagen hos Sanna förra helgen :)

Sen börjar nästan bli lite sugen på om man ska åka till Westerqvarn ändå? Det är så många som frågat mig om jag ska dit och suckat när jag sagt att jag troligtvis ska vara hemma i Köping ute på krogen.. Men hur kul är det om B&S ska ha stängt och om alla studenter drar till Westerqvarn? Nej, trodde väl det.. Inge kul alls ju! Får nog tänka på det där en gång extra. Finns lite nackdelar med att dra dit också, men det gör det väl med alla saker? :p Hur göra? ^^.

Det är så himla mycket att tänka på. Maten snackade jag om med pappa och Pia för någon dag sen, men det är ju som sagt mycket mer än bara det att tänka på..

RSS 2.0