Mellanmål

Har just ätit lite mellanmål bestående av kvarg (kesella) med Fun Light med smak av jordgubb och upptinade hallon toppat med lite branmüsli, blev en knäckemacka till det också nu innan jag drar till gymmet.

Någon mer än jag som fått för sig att kvarg känns som en trend, likaså skaffa barn tidigt? Har hört talas om folk som skaffar barn för deras vänner gjort det, mest för att barnen i sin tur ska få vänner i samma ålder.. Jag menar, visst.. Det är väl bra att barnen sen kan bli vänner, men tänk först och främst på ERT unga liv innan ni skaffar barn för era VÄNNERS barns skull...


Plugg

Efter lite om och men hittade jag trots allt motivationen tillslut :)

Blev som sagt en promenad, Incus hängde på och vi tog och våldgästade Sara och Fredrik -trevlans!! Innan jag gick hem fick jag ett vitpepparkorn av Sara, vilket hade en lugnande effekt av min "magsjukeinbillning".

Sen traskade jag hemåt för jag var superhungrig. Det blev en korvgryta jag slängde ihop med lite paprika och grejer, gott blev det.

Nu börjar jag bli riktigt trött, blir nog sängen nästa!

God natt på er!

Min söta Shakira gör mig sällskap med plugget ;)


Motivationen

Här går jag runt som en tok hemma och letar efter motivationen till att plugga men kan inte hitta den någonstans!! Den är helt spårlöst borta..
Och inte gör det fina vädret det lättare heller!!

Om man kanske ska gå ut på en promenad i det fina blåa först och sen kanske det är lättare att hitta motivationen? :)


Inbillning??

Godmorgon alla vakna själar! Jag sitter här på jobbet och bevakar maskiner medan jag samtidigt är orolig och rädd för att jag ska bli sängliggandes till Aviciikonserten på fredag!

Jag har så jäkla lätt för mig att börja inbilla mig att jag också börjar få magsjuka eller feber om någon annan fått det som jag varit i närheten av de senaste 24 timmarna. Nu är det ju så att många på jobbet har insjuknat i just magsjuka..

Aja, det är ju självklart man inget kan göra åt saken om man blivit sjuk, men vore inte så passande just den här veckan.

Absolut inget illa menat till just er som varit i min närhet, ingen som sagt kan rå för att man blir sjuk.. Krya på er alla sjuklingar!! :)


Länk till tävlingen

Justfan, ni kanske behöver länken till själva tävlingen också haha!!

http://www.vingel.se/vinn/xs379/


Vingel

Hjälp mig vinna med min festbild på Vingel, eller var med och tävla själv!!

http://www.vingel.se/pages/photo.php?id=358


Sömnig

Vissa dagar förtjänar man att inte göra ett dugg!

En sån dag har jag i stort sett idag, förutom att jag var och jobbade mellan 5.30 och 13.06.. Jag handlade lite mat och hämtade ut mina matteböcker på posten och efter det var jag helt död!! Meningen var att jag skulle ta en längre powernap på 40min och därefter käka något och sen dra till gymmet, men orken kom inte längre än till sängen där jag stannade i 4timnar och 20min!

Nu sitter jag i köket med matteboken i högsta hugg innan jag ska lägga mig för natten om någon timme!


Stavfel...

Ja ja, jag vet typ att det inte bara är ni som vet om att jag stavat en del fel i vissa inlägg.. Det är bara det att jag märkt det först efter publiceringen de flesta gånger och jag orkar faktiskt inte gå in och ändra på det i datorn, haha.. Jag är ibland för snabb på tangentbordet på mobilen så det blir lite fel ibland..
Tror jag har så pass smarta läsare som kan lista ut vad det står ändå ;) hehe!



Godmorgon

Hej på er :) trodde verkligen inte jag skulle vakna vid den här tiden idag.. Ställde till och med klockan på alarm till tio för jag trodde att vi annars skulle sova bort halva dagen, haha!

Blir att kliva ur sängen snart och käka frukost, ligger bredvid en hungrig pojkvän som stup i kvarten tjatar om att jag ska gå upp och fixa frukost, men det får han göra själv om han är så hungrig ;).

Blev trerätters på Athena igår med Incus - Riktigt trevlaans!! Märktes att det var ett tag sen vi sågs. Vi får ta och ses snart igen :).

Näe, upp och hoppa och dra till Örebro sen för lite strosning på stan :) see yaa lager!



Äntligen!!!

Som jag har kämpat och gått upp tidigt varje morgon hela veckan och suttit och slitit och nött på det här svåra provet om algebraiska uttryck, och äntligen helt plötsligt står det Svaret korrekt. Poäng 5/5, 100% provet godkänt :D lycklig sheyy!!!

Nu blire att börja med städningen :)


RSS 2.0