På G hem

Är på väg hem till Södertälje från Stockholm i taxin nu. Ni som följer mig på facebook så kommer Malin lägga upp bilder imorgon!

Här kommer lite bilder jag tagit


INSTAGRAM

Följ mig på Instagram!


PÅ G MOT V-ÅS

Är på tåget med brudarna mot Västerås nu! Blir nog utgång på Blue Moon Bar :)


PARTYY

Nu är det party som gäller! Står och väntar på att bli upphämtad av Anderssons mamma som ska skjutsa ib oss till Sanna i Köping. Hann inte fixa klart håret men får göra det hos henne :D

Hann med en hel del efter jobbet idag! Jag fixade till mitt stavfel på tatueringen och gjorde dessutom en spontan gaddning bakom örat som jag ändå velat ha länge! Den fick jag för övrigt helt gratis :D


SHOPPING

Inhandlades en hel del idag! Åkte iväg till Öret med Emily & Wikman för att köpa födelsedagspresenter till Andersson & Sanna som fyller/ fyllt år, men handlade även en hel del till mig själv med! Man får ju ibland skämma bort sig själv med!!

Köpte även en barnstol till lilla systerdotter på IKEA :)


DAGENS CITAT!

"JAG SER UT SOM EN FLOTTIG KATT!!!"


INSPIRATION

Var in till min tatuerare idag och snackade lite inför tordagens besök då det är dags att bygga på min tatuering! TAGGA!
Här är lite INSPIRATION till vad jag är inne på för slags stil. Min ska sitta på vänster revben!
Bilderna är tagna från google.
Vad tycker NI om tatueringar och VAD tycker ni är snyggt och VAR? :)

TEKVÄLL

Jag skulle som sagt köpa färg att måla en hylla med idag, men jag beslutade mig för att istället kanske kila in en snabb sväng på IKEA imorgon om jag får för mina två kompisar jag ska åka med till Örebro och köpa en vit hylla där istället. Det blir bara ca tio kronor dyrare och dessutom betydligt smidigare än att måla!

Nu är syster och systerdotter här och myser med mig, men de ska väl när som helst åka hem så jag kan sova.. Börjar ju jobba 5.30 imorgon :/


OMBESIKTNING

Sitter i kön på dropin-besiktningen för att besikta om det jag fick en "tvåa" på sist. Hoppas den går igenom nu bara! Vill inte slänga alla mina cash på endast bilen...


FIKA

Nu äre fikarast på jobbet! I eftermiddag blir det nog en långpromenad i det fina vädret med Andersson och sen ska vi nog måla en hylla.

Nu måste jag kila iväg och jobba igen! Vi hörs!

 


KVÄLLSMYS

Kom nyligen hem från Sara, det var väldigt längesen vi sågs så det var väldans trevligt att kika förbi där hos henne! Och nu sitter jag här med en varm kopp te och myser med mina små kissebebisar i soffan innan det är dags att sova :) myyys!

För övrigt har jag bara tagit det lugnt efter jobbet idag förutom att jag slängde ca 1700kr på bilen som den behövde.. :/



 


FICK PANIK!!

Igår när jag vaknade så började jag tänka på min outfit för kvällen till Emilys födelsedagsfest, då fick jag fan panik för då slog det mig att mina favoritskor gick sönder förra helgen och jag aldrig skulle hinna iväg på jakt efter ett par nya igår..

Som tur var så fick jag en idé av Andersson om att SUPERLIMMA fast sulan under skon igen som hade lossnat förra helgen! Och tro på fan att det funkade också!! Skorna är fortfarande hela!

Kvällen var obeskrivligt rolig! Här kommer lite bilder från gårkvälllen :)

 


SÄNGGAVEL

Tomas från jobbet och hans sambo kom förbi här i går förmiddags med min nya sänggavel som de gjort! Riktigt snyggt och fräscht det blev med antikvitt tycker jag! Vad tycker ni?

Frågan är om jag ska byta ut hyllan mot en vit istället så kanske det passar in ännu bättre?

Nu på morgonen väckte Andersson mig så det var bara att pallra sig upp och käka frulle och sen ut på en långpromenad - Riiktigt uppfriskande!


BRYNÄS TIGERS!!

Det var 13 år sen sist då jag var med min familj på hemmaplan hemma i Gävle och såg Brynäs ta guld och jag gick själv runt med en guldhjälm och flaggade för Brynäs och det tog också 13 år för Brynäs Tigers att återhämta sig och ta igen skiten!!

Nu är det 2012 och Brynäs fyller 100år och VINNER SMGUUUULD!!! Tänk vilket historiskt år!

För er som är lite mer intresserade tänkte jag tillägga att Brynäs absolut första SMguld tog de år 1964 och vann även då mot Skellefteå!


Luncha

Mot Köping för att luncha med mami, siss och systerdotter!


Date

Nyss jobbat och nu sitter jag i bilen vid Donken och väntar in Wikman! Längesen vi sågs och en del som hänt sen sist som vi måste snacka om!

Hoppas ni haft en bra dag, det har i allafall jag haft trots att jag märkte av ett ytterligare fel på bilen så den får lämnas in igen på måndag.. Allt som allt blire att kasta ut ca 3000 på bilen den här månaden!!


Vinter/ vår!?

Vad tusan ska man kalla den här tiden på året? Ena dagen kan man klä sig i tunnare kläder och vårjacka och andra dagen i tjockare kläder och fram med vinterjackan igen!! Usch och fy!

Kom nyligen hem från Emily då vi kikade på en massa gamla bilder, bla från den här tiden förra året. Då hade folk bland annat shorts på sig och solade utomhus!! Och ikvälls när jag skulle åka hem, tro på f*n att jag fick skrapa rutorna på bilen min!!

Imorgon ska jag iväg till vårdcentralen om jag hinner förbi innan jobbet, ska ju lämna in bilen på ett ställe också och även hinna hämta den innan jag ska till jobbet också! Hur som helst, var till optikern och kollade ögonen igen ifall de blivit bättre i från såren på hornhinnan, men inte det :( hon rekomenderade mig att ta kontakt med vårdcentralen om inte det kanske till och med skulle behövas ett besök hos ögonläkaren.. Så än får jag inga linser utskrivna :(..

Haha en av bilderna vi såg ikvälls när vi kollade på massa bilder, från min födelsedags och inflyttningsfest!


Deklarerat

Då var den inskickad! Enklare än vad jag trodde att använda Skatteverkets app och deklarera med telefonen.

För er som inte vet hur man gör:

1. Gå in på AppStore/ android market och skaffa Skatteverkets app.

2. Gå in på er bank och beställ ett Mobilt BankID

3. Följ instruktionerna för vad som står när du skaffat Mobilt BankID.

4. Logga sedan in på Skatteverkets app med hjälp av den säkerhetskod du själv skapat i tidigare steg.

5. Kontrollera att deklarationen stämmer överens med din pappersdeklaration.

6. Om det stämmer är det bara att skicka in och följa stegen!

Svårare än såhär blir det inte! Hoppas jag gav svar på några frågor. Det enda negativa är att du INTE kan ändra/ läggs till något annat än resor till och från jobbet på appen..

Nu ska jag snart iväg till ÖB och köpa kattsand så de får nytt och fräscht i lådan!




Fundering..

När ni bloggare får kommentarer ni vill svara på om någon undrar om något i kommentaren, NÄR & HUR svarar ni på det?

Brukar ni svara på den frågan i ett mail eller skriver ni ett inlägg i bloggen som svar? Vissa gånger kan man ju bara få en fråga om hur det är och det är såklart hur snällt som helst att ni läsare är så söta och undrar, men ibland vet jag inte hur jag ska prioritera kommentarerna och mina svar på dem.. :/

Frågan är alltså hur NI gör för att svara på random småfrågor i kommentarer??


Nobody's perfect!

Jag vet att jag inte är perfekt, men jag försöker ändå så bra jag kan på att vara en bra vän även om jag inte lyckas så bra alla gånger..

Jag är inte perfekt, och det är inte du heller. Jag vill inte skylla på någon, men den här gången vet jag att det faktiskt var mitt fel.

Ibland gör man rätt och ibland gör man fel och det får man leva med. Alla gör sina misstag, men när jag tänker efter.. Hur kan man behandla en vän såhär?

Ibland önskar nog fler än bara jag om man bara kunde spola tillbaka tiden och låta en del saker inte ske. Men vad vore livet utan tragiska händelser?

Erfarenheten måste ju ändå komma någonstans ifrån. Så jag vill ändå tacka alla misstag jag gjort här i livet för all erfarenhet jag fått! Men bakom alla misstag ligger ju något negativt och kanske är någon nära vän inblandad.. Så jag vill säga FÖRLÅT till er som känner er träffade!

Sådärja! Nu kommer det nog kännas aningen bättre att sova, godnatt!





Blir så glad!

Hallåj på er alla söta läsare som är så snälla och gulliga och sagt så fina ord om min blogg! Det gläder mig att jag har så fina läsare!

Allt är bara bra med mig hittills i alla fall.. Haha trots fredagen den 13e och allt, fast jag är å andra sidan inte så värst skrockfull.

Är ni skrockfulla och händer det oftast er något dåligt just på en dag som denna?


Dagens inköp

Jag och Andersson var ju en sväng till Öret idag för att enskilt köpa present till Emily som snart fyller år, men om ni känner mig rätt så kommer jag ju definitivt inte endast hem med det jag åkte dit för att köpa! Nej nej! Jag blev ett par Converse rikare och lite annat smått och gott ;)

Svängde in på Lager 157 som jag faktiskt inte ens visste att det fanns i Öret! Rekommenderas en titt där inne för er som aldrig varit där! Jag fyndade en hel hög kläder där inne för dryga tusenlappen i måndags, dock i Norrköping den gången, men de har i stort sätt samma utbud i Örebro! Drog in där idag mest för att köpa en sk "Pippi-Långstrump-tröja", som jag kallar det, ni får kalla det vad ni vill! Men min vän ville ha en sån så jag var så snäll så jag köpte en sån till henne och köpte även en ziptröja till D för han köpte den aldrig i måndags..

Väl inne på Marieberg var det utförsäljning av Schwartzkopfs hårserie inne på Bellbox så jag passade på att köpa både schampo, balsam och balsamspray som jag främst behövde! Allt för ca 250kr!! Billigt!

Blev en transparent blus/ skjorta från Only också. Hade tänkt ha den tmw night till utgången i Stälje med ett par leggings! Hoppas det blir schnyggt!

För övrigt köpte jag mig en eyeprimer från Make Up Store och en hårdonut från Glitter.



 


Helt lost!!

Vi tror att vi är på väg till Marieberg köpcentrum men vi hamnade vid någon jäkla skola haha! Jag och Jennifer kom fram till att det faktiskt är bra att ha en bil för den är så enkel vända med bara sådär!!

Nu kom vi tydligen fram också! :D

 


Vunnit en dag

Så j**la härligt att gå och lägga sig ikväll och veta att det är onsdag redan imorgon, fast det känns som tisdag.. Den där ledigheten snurrade till det i huvet på mig så det känns som måndag idag! Härligt ändå att jag vinner en dag på att det är närmare fredag och helg!!!

Nu ska jag sova iaf, ska upp tidigare än tuppen imorgon - 4.20 och jobba vid 5.30.. Vad jag avskyr tidiga mornar.. Älskar däremot att komma hem i tid, hur nu det ska gå ihop!?

Godnatt alla glads själar! <3


Solig morgon

En fin morgon som denna så tvekar man inte att äta frukost på balkongen!! Solen är framme, men än värmer den inte riktigt, men mysigt tycker både jag och Shakira att det är ändå!

Om någon timme ska jag till optikern så jag kan beställa nya linser som jag varit så slarvig med :S kommer ju vara blind innan 30 om jag fortsätter slarva med användningen av linser! Glasögonen trivs jag inte alls i så det skippar jag! Dock så införskaffade jag med ett par pilotbrills med styrka förra året som är awesome!


Dagen efter

Drog hem till mig efter Källarn igår och bjöd på lite Tassimo kaffe, uppskattades hoppas jag :)

Syrran drog hem för en timme sen ungefär och nu sitter jag här och ska snart smörja in mig, jag blir så extremt torr om jag glömmer smörja in mig!

Nä, måste fixa mig klar så jag blir redo att träffa Incus sen!

Ska lägga in en bloppiskategori på bloggen hade jag tänkt, vad tycker ni om det? :)


RSS 2.0