Resfeber!!

Känner mig lagom stressad nu.. Men har åtminstone kommit igång med packningen i alla fall! Eller ja, allt ligger utspritt på sängen och lite i väskorna.. Haha typ såhär


Nu gäller det bara att välja rätt kläder att packa med sig. Ringde Kim och Stephanie för någon timme sen och fick lite förslag. Jag vill inte packa för mycket heller om jag ska shoppa mycket.. Men jag vill inte komma dit med för lite kläder heller.. haha svårt det där.. 

Syster och Fredrik med Felicia kom hit ikvälls och käkade mat med mig. Vi lagade potatisgratäng, lovbiff och sås. Sen hjälpte Fredrik mig att göra rent i vasken där i diskhon med Svinto, han verkligen grovstädade mitt kök haha! 



Näe, nu ska jag ta och packa vidare.. Måste ju orka upp och jobba 5.30 imorgon också.. 

Vi hörs kanske när jag är i The U.S!! :), annars får ni ha en riktigt bra jul! Kram på er!!

Många bollar i luften

Fullt upp nu på morgonen.. Klev upp vid åtta, trots att jag var vaken till tretaget i natt.. 

Käkade frukost och laddade en maskin tvätt i tvättstugan och sen drog jag till gymmet och sen solade jag. "Bättra på brännan" var det já! Haha.. Snarare så är det ju nästan så att jag är brunare än jag vart på väldigt länge nu!! Nu är det så illa att jag snart måste köpa både ny foundation och nytt puder för att det ska passa i färg med min hudton! 


Härmar Kenza lite med en bild från solariumet! Kunde knappt hålla ögonen öppna i det där starka skenet. Jag Har ju på mig skydd för ögonen när jag solar. 

Nu ska jag skynda mig att packa färdigt inför ikväll då jag åker till David i Södertälje direkt efter jobbet. Sen måste jag även hinna äta något lätt nu innan jag sticker om 20minuter. 

Justfaan! Har ju sista tvätten i torktumlaren också!! 

See yaa! :)

23:59

Fjärde dagen på Mc Donald's idag haha! Ett bra "hängställe" är det allt! Träffade Wikman och tog en latte där ikvälls innan jag drog hemåt mot Arboga efter jobbet. Vi skrattade och hade kul som aldrig förr, och inte vet jag varför det var så roligt att ses just idag jämfört med andra gånger vi ses? Haha. 


Nu ska jag rensa mobilen på en massa skräp; gamla bilder och musik som jag ska byta ut mot ny och fräsch musik, när jag nu kommer ha tid med det innan jag åker på måndag?? De gamla bilderna måste åtminstone bort så alla nya ska få plats sen. Jag använder ju min mobil även som kamera eftersom jag inte har någon fungerande..


Oanh, du kommenterade mitt inlägg "Studier". Japp, jag hade tänkt plugga på distans i vår. 

Jag MÅSTE bli bättre att lägga upp bilder. Wikman sa det idag på Donken också. Hon tog en bild på mig till och med.. Men på nåt knasigt vis så försvinner den när man kopplar in telefonen till datorn :S 






Godmorgon!!

Något ni kanske inte visste om mig var att jag nästan varje dag skriver listor. Jag älskar listor! Det är nästan så att om det inte står uppradat på en lista så kan jag nästan inte utföra det.. Som imorse till exempel: Jag har tusen saker att göra innan jag reser iväg på måndag och det bara snurrar i huvudet på mig vad jag ska prioritera. Jag hade tänkt träna idag, men det får vänta, så jag förmodar att det inte blir någon mer träning innan nästa år. Det får bli ett nyårlöfte att börja träna mer regelbundet!! 

Hur som helst.. Om jag inte hade skrivit en lista i morse hade jag nog bara sprungit runt som en tok och inte vetat vad jag ska börja med, men nu vet jag var jag ska börja så det är väl bäst att sätta igång?? 



Studier

Jag tackade "JA" till alla kurser! Den tredje, Geometri, den var inställd.. Får helt enkelt se om jag orkar med att plugga allt sen eller om jag hoppar av någon. 


Gymmet

Helt slut... Gick upp vid åtta, käkade frukost och drog till gymmet en timma. Efter det solade jag i 25min där inne på badet.. Har köpt ett solkort på fyra gånger som jag nu har två gånger kvar på som tur är! Jag tycker solariet där inte alls är lika bra som på solstudion, men det var värt att testa i alla fall! Brun blir jag åtminstone :). På solstudion finns inbyggda fläktar så man inte storknar, men det finns inte på badet, inte heller någon musik.. Lite minus!

Hur ska jag orka med att stå på verkstadsgolvet i åtta timmar under eftermiddagspasset när jag är så slut efter träningen?? 

Har inte hunnit laga någon lunch idag, får bli att köpa en färdig matlåda på jobbet sen när vi har lunchrast :)

Vi hörs!! 



Fredagsmyys!

Precis hemkommen från bästa frisören Anna-Karin! Det är alltid lika trevligt hos henne :). Vi har så mycket att prata om varje gång. Det är nog mest för att man lärt känna varandra nu efter alla gånger jag gått hos henne. Alltid frågar hon om något nytt och spännande hänt i mitt liv sen sist. Det roliga var att hon minns att jag berättade om David sist, så det första hon frågade när jag kom dit idag var om vi blivit tillsammans än haha! :)
Efter klippningen fixade hon mitt hår fredagsfint med svallande stora lockar. Lägger ut en bild ikväll! Har äntligen köpt mig en Morrocan Oil!! Köpte den lilla förpackningen med 25ml bara. Tänkte jag skulle testa på den och sen är den så passande och smidig att ta med mig till USA när jag åker. 



Näej, nu måste jag ta tag i sysslorna här hemma. Tänkte jag skulle hinna städa lite innan David kommer hem ikväll ♥ Vi ska umgås med Sara, Fredrik & Incus ikväll. Vi tänkte ha en riktigt mysig fredagskväll med chips, dipp och annat gott med något roligt sällskapsspel :). 

Var hos min syster och hälsade på henne och min ca 8 veckor gamla systerdotter Felicia igår förresten. Hon måste vara en av världens sötaste ungar ♥ Vilken stolt moster jag är!! 

Flisan Felicia ♥



Beslutångest

Jag kom in på ALLA kuser jag sökte till våren!! :D

Haha jag tog fyra olika kurser för att chansa att jag åtminstone kommer in på någon i alla fall, sen kommer man in på allt haha!

Vad ska man nu välja? I och för sig så blev en av kurserna inställda, men de andra tre.. Jag kommer ju inte ha tid att plugga tre kurser samtidigt som jag ska jobba trots att de är mellan 25-50% fart. 

Jag hade ju tanken att ha det på distans och på 25-50% fart just för att kunna jobba samtidigt, men nu när jag kom in på alla tre vet jag ju inte om jag vill gå alla eller bra en?? 

Åååh vilken beslutångest jag har nu!!! Haha

Dagens klant

Jag tappade min mobil på löpbandet idag.
Den studsade ner på tjejen bredvid mig så hon råkade kliva på mobilskalet som lossnat från mobilen.
Haha aningen klantigt av mig som gjorde det extra pinigt för henne.
Hon blev så nervös så hon gick därifrån..

Förlåt vem du än var!

Full rulle

Tvättar och står i, snart bär det av mot gymmet med Jennifer A. Vi tänkte även ta en simtur och sen avsluta med några minuters solning på det :) 

Pratade nyss med pappsen, så glad för hans skull att han mår bättre nu :). Han stängde ner firman för han jobbade ihjäl sig nästan. Skönt det måste kännas för honom nu att ha lastat av sina axlar från allt slit och släp!!


Näej, måste dra ner och ta reda på tvätten nu. Vi hörs! Ciao!

Inspiration

Har saknat Incus aningen nu när hon varit hos sin pojkvän i Tyskland sen i onsdags och kom hem igår.. Så ska snart hämta henne på jobbet och sen åka hit hem och bjuda henne på mat. 

Det blir Enchiladas skulle jag tro.

Var och handlade efter jobbet.. Köpte en Plaza Interiör. Jag tänkte att jag ville få lite inspiration hur man kanske kan pryda den nya lyan. 



Första snön

Till alla er som tjatar så mycket om första snön som fallit. Jag tror det är en av de vackraste låtar jag vet när man sitter inne och kollar ut genom fönstret på den kalla frostiga vintern. 



Radbrytning!

Weiij, nu vet jag hur man får sk radbrytning ;D Googlade på "styckeindelning blogg.se", där fick jag fram massor av förslag! Det enda som var felet var att jag använder google chrome som sökmotor och det är därför mina rasdbrytningar inte visas vid varken förhandsgranskningen eller vid publiceringen.. 

Till er med Google Chrome: Tryck bara Shift+Enter så fixar allt sig sedan!


Tror jag ska börja med en till färsk och ny kategori. Jag och Andersson snackade om att det vore kul om jag hade en "Dagens"-kategori :) Då kan man ju välja själv varje dag vad som ska vara prisat till "dagens". Det kan ju vara exmepelvis Dagens finaste, dagens vän, dagens färg etc. 



Eller vad tycker du som läsare? Har du något mer förslag vad jag ska skriva om? :)


Donkenhäng

Drar och snackar skit med Andersson på Donken nu, Ciao!




Lockade håret lite nyss! Måste piffa upp vardagen lite med tanke på att jag går runt skitig med arbetskläder hela dagen på jobbet fem dagar i veckan...

Min hårvårdsserie

Drog till Jennifer A efter jobbet i går kväll och hade det mysigt med bullar, pepparkakor, te och julmust :). Pratade en massa strunt och fixade med ansiktsmasker. Haha gud så vi skrattade när min såg ut som jag flagade i hela ansiktet sen när jag skulle ta bort min och den såg ut som skinn.



Nu har jag tvättid. Trodde någon skulle ha tagit min tid eftersom jag kom ner till tvättstugan två timmar för sent för jag inte orkade gå upp i tid imorse. Skönt att ha lite rena kläder till helgen. Ska till David i Södertälje så ska väl ta och packa lite snart.


Det slog mig nyss att jag har en färg- och klipptid hos frissan nästa fredag. Känns lite onödigt att lägga pengarna på att färga håret mörkare för nästan 1000kr när håret kommer solblekas när jag åker utomlands sen.. Jag avbokade själva färgningen. Klippningen måste jag absolut ta!!


Jag är verkligen "hårpedant", som jag så fint kallar det! Jag är verkligen hur noga som helst med vilka schampo- och balsammärken jag använder. Sen känner jag att jag nästan begått en synd om jag inte använder värmeskydd till håret om jag fönar, lockar eller plattar det. Och det ska jag säga er, det har lönat sig!! Mitt hår har blivit längre mycket snabbare och fått betydligt mera glans!!


Hur ofta klipper ni er och vad använder ni för hårprodukter? Jag brukar använda Matrix biolange schampo och balsam, samt hårinpackning. Kör även på Matrix till värmeskyddet.


Från vänster:
Matrix Sleek Look – Blow Dry. Den här använder jag i blött hår innan jag fönar det. Värmeskyddande.
Matrix Sleek Look – Iron Smoother. Nästan samma sak som Blow Dry, bara det att jag är så noga med värmeskydd att jag använder denna spray innan jag lockar eller plattar. Den är egentligen utslätande också, så den passar bäst för plattning.
Matrix Biolage – Color Care Schampoo.  Säger sig självt, schampoo för färgat hår.
Matrix Biolage – Color Care Conditioner. Färgbevarande balsam. Håret blir jättefint och slätt!



Har någon något bra förslag på ett bra serum eller hårolja? Jag behöver köpa en ny och vill gärna testa en ny. Är rätt sugen på  den där Moroccan Oil som sägs vara uppmjukande och som man dessutom kan kombinera tillsammans med sitt schampoo eller balsam som en leave-in produkt. Min frisör använde det i mitt hår för två gånger sedan jag var hos henne och jag var verkligen nöjd med mitt hår efter det besöket!! Det blev liksom glansigt på ett välvårdat sätt, inte sådär fett som vissa oljor får det att se ut.

Längtan

Har fått Amerikanska Dollar inväxlat av en jobbarkompis som nyligen kommit hem från USA, så jag tog mig tilll banken och tog ut pengar till henne för ett tag sen. Snäll som hon var så får jag köpa Dollarna för samma kurs hon gav, vilket blir billigare för mig än att växla med banken i nuläget!



Drog mig därefter till Solstudion och solade i 16min. Börjar få aningen färg på kroppen nu! Folk har åtminstone lagt märke till att jag blivit brun ;)


19 jäkla dagar kvar till vi sitter på planet mot Miami :D


Här räknas inte några dagar ner mot jul, snarare till resan den 20e! Jag kommer förmodligen inte få ett svenskt julbord där borta vid andra sidan Atlanten, så jag har till och med frågat min chef på jobbet när jultallriken serveras. Som tur är kommer jag hinna med den innan jag åker. Vill ju inte missa ett julbord precis.

RSS 2.0